Liftadvies bij Nieuwbouw installaties

Het bouwen of vervangen van een lift, roltrap of gevelonderhoudsinstallatie, dat vraagt om specialistische kennis. De adviezen van DLR Eurlicon: wij beantwoorden al uw vragen over de bouw en vervanging van liften en andere installaties.

  • Waar moet een goede installatie aan voldoen?
  • Waar moet u rekening mee houden bij de bouw?
  • Wat zijn marktconforme prijzen?
  • Wat kost het beheer en onderhoud?

Lift kopen? DLR Eurlicon ondersteunt u in het aankoopproces

Een lift kopen of bouwen vraagt niet alleen om expertise in techniek, prijzen en beheer. Er is ook kennis over installatie-eisen en wetgeving nodig. Gelukkig zijn onze liftadviseurs hier in thuis. Wij schrijven uw bestek, verrichten bouwcontroles en controleren bij de oplevering. Zo nemen wij de zorg uit handen en voorkomen we problemen na oplevering.

Objectief liftadvies

Met de support van DLR Eurlicon komt u tijdens gesprekken met leveranciers en liftonderhoudsbedrijven nooit voor verrassingen te staan. Omdat we niet aan partijen gebonden zijn, overzien we de hele markt. Mitsubishi, Otis, Schindler, KONE, ThyssenKrupp of Orona: wij houden rekening met uw wensen.

De beste lift tegen de beste prijs

Ons doel? Dat uw nieuwe lift voor een scherpe prijs aan alle eisen en wensen voldoet. Onze adviezen zijn een waardevolle investering die zich in no-time terugverdient.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie over de aankoop en bouw van liften, trapliften, roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid? Neem dan contact met ons op.

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even
contact met ons op.