Liftadvies Renovatie installaties

Een slimme renovatie van uw oude lift start met DLR Eurlicon. Heeft u vaak storingen aan uw lift, roltrap of gevelonderhoudsinstallatie? Of komt uw installatie niet meer door de keuring heen? Voldoet bijvoorbeeld de lift niet aan de nieuwste arbo-eisen of de gewijzigde bestemming van het gebouw?

Dan is renovatie, modernisering of aanpassing noodzakelijk. Maar waar begint u? En wat zijn de juiste beslissingen? DLR Eurlicon adviseert u in deze vragen. 

Kritische blik liftrenovatie

Goed advies begint met een objectieve controle. Vaak zien we dat liftonderhoudsbedrijven renovatie al snel nodig vinden, maar klopt dat wel? De praktijk laat zien dat liftonderhoudsbedrijven vaak te snel een volledige liftrenovatie aanraden. 

Duurzaam denken: naar een toekomstbestendige lift

Een renovatie van uw lift is een mooi moment om vooruit te kijken. Niet alleen naar wat er nu nodig is, maar ook wat er in de toekomst noodzakelijk is. Zo voorkomt u dat u nu renoveert en binnenkort opnieuw moet moderniseren. 

Het complete liftrenovatietraject

Het aanbesteden, begeleiden en beoordelen van renovaties of modernisering, dat vraagt om goede kennis. Daarom verzorgt DLR Eurlicon het totaalplaatje, van het opstellen van het bestek, keuze van leveranciers, aanbesteden, kick-off en bouwbegeleiding, tot de controle bij oplevering. Zo beschikt u over een gerenoveerde installatie, die helemaal aansluit op uw wensen én de wettelijke eisen. En dat tegen een zo scherp mogelijke prijs.

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.