DLR Adviesgroep en Eurlicon gaan onder één naam verder!

Met genoegen informeren wij u dat per 1 januari 2022 DLR Adviesgroep en Eurlicon verder gaan onder de naam DLR Eurlicon. Beide bedrijven zijn al sinds januari 2018 met elkaar verbonden, maar tot een echte integratie is het nog niet gekomen.

Waarom samen verder?

Inmiddels werken bij onze organisaties ruim 60 medewerkers en hebben wij vestigingen in AmsterdamBeilenBerkel en Rodenrijs en Rosmalen. Samen hebben wij als onafhankelijk adviseur van liften, roltrappen en gevelinstallaties een toonaangevende positie in Nederland. Deze positie willen wij de komende jaren verder uitbouwen door in te zetten op ICT innovatie (PropTech) en een bredere groei van onze dienstverlening. Door het samengaan van onze bedrijven zijn wij slagvaardiger en efficiënter, hetgeen onze dienstverlening en doelstellingen ten goede komt.

Deze integratie brengt voor onze klanten en relaties geen merkbare veranderingen met zich mee. Als gevolg van deze integratie zijn er wel zichtbare veranderingen en presenteren wij met enige trots ons nieuwe logo. Vanaf 1 januari 2022 gaan wij volledig over op deze nieuwe huisstijl. 

Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 015-256 66 66 of mail naar info@dlr.nl

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.