ED Academy, dé vernieuwende trainer in liften en roltrappen

Welkom bij ED Academy, dé meest ervaren en vernieuwende trainer in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties en dakveiligheid.

ED Academy is ontstaan door de passie en kennis van de medewerkers van Eurlicon en DLR Adviesgroep BV. Naar aanleiding van de jarenlange ervaring zijn de handen ineen geslagen en is ED Academy opgericht. ED Academy is vanaf december 2018 operationeel.

Door de veelzijdigheid, passie en kennis in de techniek staat ED Academy garant voor succesvolle en leerzame trainingen. Gezien de jarenlange ervaring en als lid van meerdere technische commissies in de branche, beschikken de trainers altijd over de laatste kennis van de techniek en is de deskundigheid goed gewaarborgd. ED Academy is voor iedereen die met of bij liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties en dakveiligheid te maken heeft. 

Met ED Academy kiest u voor kwaliteit, persoonlijke aandacht én praktijkgerichte trainingen. Voelt u zich hiertoe aangesproken? Aarzel niet langer en neem contact op met één van de accountmanagers.

Contact

ED Academy
Klaprozenweg 75
1033 NN Amsterdam
020-760 96 80
info@edacademy.nl
www.edacademy.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.