Liftmonitoring via DLR Touch

Wilt u 24/7 inzicht en controle op uw installaties en daarnaast gebruik maken van real time data en live view? Met de DLR Touch is uw lift of roltrap klaar voor de toekomst. Uitgerust met ons monitoringssysteem is uw lift of roltrap geschikt voor efficiënter onderhoud in de toekomst, door over te stappen naar gebruiksafhankelijk onderhoud. Storingen worden vroegtijdig gesignaleerd en dit kan kostenefficiënt zijn.

Wat is liftmonitoring?

Onze liftmonitoringstool DLR Touch wordt aangebracht op uw installatie. Wij kunnen daarmee de gebruikersdata van de installatie uitlezen. De monitoring biedt actuele gebruikscijfers van uw installaties, registreert alle bezoeken en storingen, en visualiseert de bewegingen van de cabine tot aan deurbewegingen in real-time. Het biedt u de mogelijkheid om de status van uw installaties (en de KPI’s van uw liftonderhoudsbedrijf) proactief te bewaken en te acteren wanneer dit nodig is.
Daarnaast zal alle verkregen informatie gebruikt worden om het planmatig onderhoud en grotere revisies en vervangingen van de liftonderdelen efficiënt te plannen. Wij verwachten hiermee stilstand nog verder te kunnen reduceren en kosten te besparen.

Het hoofddoel bij digitale liftmonitoring is het realiseren van maximale beschikbaarheid van uw liften tegen minimale exploitatiekosten, met als belangrijke kernwaarden: betrouwbaarheid, veiligheid en kostenbesparing. Actueel inzicht in de installaties helpt om dit te bereiken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan contact op met onze accountmanagers via 015-256 66 66 of laat onderstaand uw gegevens achter.

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.