Opstellingstekeningen

Opstellingstekeningen 

Zou u graag alle mogelijkheden voor uw nieuwe installatie bekijken? Gaat u verbouwen en wilt u direct het aanvraagproces opstarten? Of wilt u bij modernisering zo efficiënt en optimaal mogelijk de benodigde ruimtes benutten? Bij DLR Eurlicon kunnen we u voorzien van opstellingstekeningen, met alle technische mogelijkheden. Hierdoor weet u precies wat voor type installatie het beste past en welke mogelijkheden er zijn. Deze dienst is alleen mogelijk voor liften en roltrappen.

Wij kunnen een 2D tekening of een 3D tekening voor u ontwerpen. De opstellingstekeningen zijn gebaseerd op technische data. De draagkracht en haalbaarheid van de materialen wordt berekend en verwerkt in de tekeningen. Daarnaast geeft de tekening een helder beeld van de opstelling van de installatie, omdat de 3D tekening voorzien is van kleur, type interieur, type deuren en locatie. Dit helpt bij een duidelijke presentatie naar derden partijen. Wij kunnen dit toepassen bij bestaande bouw en nieuwbouw.

Bestaande bouw

Onze adviseur komt op locatie en scant de schacht. Vervolgens zal hij de opstellingstekening maken op basis van de bestaande situatie. Alle mogelijke installatietypes en materialen worden doorgerekend om samen met de opdrachtgever tot het gewenste eindresultaat te komen.

Nieuwbouw

Onze adviseur gaat met de architect en met de opdrachtgever in gesprek om alle wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Vervolgens kunnen wij een capaciteitsberekening voor u uitvoeren. Aan de hand van de capaciteitseisen kunnen wij een opstellingstekening voor u maken.

Voordelen opstellingstekeningen

  • Overzichtelijke, gespecialiseerde tekeningen
  • U weet exact wat u krijgt qua type installatie en welke mogelijkheden er zijn

  • Tekeningen gebaseerd op technische berekeningen

Bent u geïnteresseerd in een opstellingstekening of wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan contact op met onze accountmanagers via 015-256 66 66 of laat onderstaand uw gegevens achter.

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.