RVB BOEI (RgdBOEI)

Inspectie volgens de RVB BOEI methodiek

Vindt u het belangrijk dat uw installatie naast technische staat en onderhoud wordt geïnspecteerd op brandveiligheid, informatie wet- en regelgeving, energie en duurzaamheid? Kies dan voor een RgdBOEI inspectie door DLR Eurlicon. Wij kunnen dit voor alle typen installaties uitvoeren.

Wat is een RgdBOEI inspectie?

BOEI staat voor brandveiligheid, onderhoud, energiezuinigheid & duurzaamheid en inzicht in het voldoen aan wet- en regelgeving. De BOEI methodiek is ontworpen door het Rijksvastgoedbedrijf en staat garant voor het verzamelen van aantoonbaar objectieve en betrouwbare inspectiegegevens. Een RgdBOEI inspectie zorgt ervoor dat alle vormen van inspecties en het beheer van gebouwen op een efficiënte manier samen worden gevoegd.

De voordelen van een RgdBOEI inspectie

Het voordeel van een RgdBOEI inspectie is dat alle aspecten door 1 inspecteur worden geïnspecteerd. Dit heeft als resultaat dat er geen dubbel werk wordt verricht en dat er geen onenigheden ontstaan tussen verschillende partijen. Daarnaast geeft dit natuurlijk ook minder overlast aan gebruikers van uw installatie, aangezien er eenmalig een inspecteur langskomt.

Bent u geïnteresseerd in een inspectie of wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan contact op met onze accountmanagers via 015-256 66 66 of laat onderstaand uw gegevens achter.

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.