Liftadvies bij nieuwe installaties

Het kopen of vervangen van een lift, dat vraagt om specialistische kennis. Want waaraan moet een goede lift voldoen? Waar moet u rekening mee houden bij de bouw en wat zijn marktconforme prijzen? Wat kost het beheer en onderhoud? DLR Eurlicon beantwoordt uw vragen hierover.

Lift kopen? DLR Eurlicon ondersteunt u tijdens het aankoopproces

Een lift kopen of bouwen vraagt niet alleen om expertise in techniek, prijzen en beheer. Er is ook kennis over installatie-eisen en wetgeving nodig. Gelukkig zijn onze liftadviseurs hier in thuis. Wij schrijven uw bestek, verrichten bouwcontroles en controleren bij de oplevering. Zo nemen wij de zorg uit handen en voorkomen we problemen na oplevering. 

De zekerheid van objectief advies

Met de support van DLR Eurlicon staat u tijdens gesprekken met leveranciers en onderhoudsfirma’s nooit voor verrassingen. En omdat we niet aan partijenzijn gebonden, overzien we de hele markt. Mitsubishi, Otis, Schindler, KONE, ThyssenKrupp of Orona: wij houden graag rekening met uw wensen. 

Onze garantie: de beste lift tegen de beste prijs

Ons doel? Dat uw nieuwe lift voor een scherpe prijs aan alle eisen en wensen voldoet. Onze adviezen zijn een waardevolle investering die zich in no-time terugverdient. 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar meer informatie over de aankoop en bouw van roltrappen, gevelinstallaties en dakbeveiliging? Neem dan gerust contact met ons op.

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.