Liftadvies bij renovatie

 Een slimme renovatie van uw oude lift start met DLR Eurlicon. Heeft u vaak storingen aan uw lift of komt uw lift niet meer door de keuring? Voldoet de lift niet aan nieuwe arbo-eisen of de gewijzigde bestemming van het gebouw?

Dan is renovatie, modernisering of aanpassing noodzakelijk. Maar waar begint u? En wat zijn de juiste beslissingen? DLR Eurlicon adviseert u hierbij. 

Een kritische kijk bij renovatie of modernisering

Goed advies begint met een objectieve controle. Vaak zien we dat onderhoudsfirma’s renovatie al snel nodig vinden, maar klopt dat wel? De praktijk laat zien dat onderhoudsbedrijven vaak te snel een volledige renovatie van liften aanraden. 

Duurzaam denken: van oude naar toekomstbestendige lift

Een renovatie van uw lift is ook een mooi moment om vooruit te kijken. Niet alleen naar wat er nu nodig is, maar ook wat er in de toekomst noodzakelijk is. Zo voorkomt u namelijk dat u nu renoveert en binnenkort opnieuw moet moderniseren. 

Steun en toeverlaat in het renovatietraject

Het aanbesteden, begeleiden en beoordelen van renovaties of modernisering, dat vraagt om goede kennis. Daarom verzorgt DLR Eurlicon het totaalplaatje, van het bestek tot de controle bij oplevering. Zo heeft u een gerenoveerde lift, die helemaal aansluit op uw wensen én de wettelijke eisen. En dat tegen een zo scherp mogelijke prijs.

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.