Eurlicon bestaat vandaag 20 jaar!

Vandaag, 4 februari 2020, is het 20 jaar geleden dat Eurlicon is opgericht en daar zijn wij enorm trots op.


20 jaar Eurlicon

Eurlicon is begonnen onder de vleugels van de holding Liftinstituut op het kantoor Buikslotermeerplein in Amsterdam. Vanuit de markt was er vraag naar onafhankelijk advies, bij zowel de lifteigenaren als de liftenfirma’s. En dat bleek al snel, want in datzelfde jaar in augustus begonnen de eerste drie adviseurs. In de koude novembermaand was het eerste succesmoment. Eurlicon kreeg, niet de eerste, maar wel de grootste inventarisatieopdracht voor glazenwassers. Wat begon in Amsterdam begint op dat moment steeds meer nationale vorm te krijgen. ​

Door de gedrevenheid van onze medewerkers begint het merk Eurlicon door de jaren heen steeds meer te leven, en in 2004 zijn wij zelfs tot in de onderste punt van het zuiden van Nederland vertegenwoordigd.​

De klanten zien ons als kennisleverancier, een vraagbaak op het gebied van liften en aanverwanten en, zeker de eerste 10 jaar van ons ontstaan, veilig werken op hoogte. Eurlicon staat bekend als het tegengewicht voor onze relaties.​ Vanwege de groei betreedt Eurlicon in 2008 een eigen kantoor in Amsterdam Noord.

Wij zien als geen ander het belang van de juiste kennis op de juiste plaats. Wij kennen de kracht van kennis als katalysator van ideeën en techniek. Wij weten wat er bereikt kan worden als bepaalde partijen elkaar vinden en samen de juiste kennis kunnen delen. Die verbindende kracht zit in ons en benutten we graag voor onze relaties. Wij weten dat het altijd van groot belang is om het samenspel op te zoeken en de nieuwste (technologische) ontwikkelingen te omarmen. Daarom staan wij nu met 26 collega’s zo’n 150 opdrachtgevers bij in het beheer van hun installaties.

Door de jaren heen zijn we een familie geworden en dit gevoel is meer versterkt sinds wij op ‘eigen benen staan’, samen met DLR Adviesgroep. Het voelt als thuiskomen. Ons DNA en gedrag sluit naadloos op elkaar aan. Wij zijn trots op ons merk Eurlicon en willen al onze opdrachtgevers en relaties van de afgelopen 20 jaar bedanken voor het vertrouwen in ons!

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.