DLR Eurlicon sluit sponsorovereenkomst af met aanstormend 11 jarig talent Lisa den Hertog

DLR Eurlicon wilt graag investeren in de toekomst én maatschappelijk betrokken zijn. Lisa is ambitieus en heeft een talent die we moeten koesteren en stimuleren. Alleen zo kan zij een succesvolle toekomst tegemoet gaan. Talent ontwikkelen kost geld, financiële zekerheid en trainingen zijn onmisbaar om je droom te kunnen bereiken binnen de sport. Om ervoor te zorgen dat Lisa haar droom kan waarmaken hebben wij een 5-jarig sponsorovereenkomst met haar afgesloten. Door dit duwtje in de rug gaat zij haar ambities waarmaken. 

 

Wie is Lisa?

Lisa den Hertog is geboren op 24 september 2008. Op 6-jarige leeftijd begon zij met schaatslessen in de SilverDome te Zoetermeer. Dit beviel haar zo goed, dat ze het seizoen daarop volgde lid werd van IJsvereniging Zoetermeer. Al snel deed ze mee met de langebaan wedstrijden die in de Silverdome voor de jeugd werden georganiseerd. Hier behaalde Lisa haar eerste eremetaal en zette zij het clubrecord voor de meisjes pupillen F op zowel de 250 als de 500 meter op haar naam.

In seizoen 2016/2017 is Lisa gestart met shorttracktrainingen. In eerste instantie was het de bedoeling om shorttrack te gebruiken om haar techniek te verbeteren maar ook shorttrack beviel haar zo goed, dat ze besloot om beide disciplines te blijven trainen. Sterker nog; in het seizoen 2017/2018 is zij deel gaan nemen aan shorttrackwedstrijden waar ze meteen al zilver pakte bij de Shorttrack Regionale Competitie Sebra Sports Cup! 

Om de schaatstechniek en conditie in de zomermaanden te blijven trainen volgt Lisa sinds 2016 skeelertrainingen bij IJsvereniging Zoetermeer. In 2018 nam dat pas echt serieuze vormen aan toen ze besloot om aan de Ooms Jeugdskeelercup mee te doen. Lisa werd hier eerste en als kroon op haar werk werd ze kampioen van Zuid-Holland! 

In het seizoen 2018/2019 heeft Lisa (naast haar langebaan- en shorttrackwedstrijden) ook meegedaan aan de Oomssport Mass Start Pupillen. Lisa deed mee als pupil D en streed tegen pupillen uit de categorieën C,D,E & F. Ze eindigde op een knappe derde plaats in het eindklassement.

 

Lisa haar droom

Lisa droomt ervan om ooit op de Olympische Spelen te staan. De Olympische vlag hangt al jaren in haar kamer en op haar nachtkastje staan foto’s van de beste schaatsers ter wereld die met Lisa op de foto gingen. Maar het belangrijkste is dat ze geniet van haar sport en dan komt haar schaatscarrière vanzelf in de lift. Door de steun van DLR Eurlicon kan zij o.a. extra trainingen en lessen volgen, nieuwe schaatsen of skeelers aanschaffen en alle andere bijkomstigheden bekostigen. 

DLR Eurlicon heeft ook alle expertise over renovatie of vervanging van roltrappen, gevelinstallaties en dakveiligheid.

Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.